Service & onderhoud

Ook na de installatie van uw rijp- koel- of klimaatinstallatie garanderen wij onze 24/7 beschikbare service. Professioneel en preventief onderhoud is namelijk essentieel om de hoogste operationele betrouwbaarheid te waarborgen.

Service & onderhoud

Onze gecertificeerde serviceafdeling zet zich iedere dag in om de maximale beschikbaarheid en daarmee de hoogste operationele betrouwbaarheid van uw installatie te garanderen. Door onze ongeëvenaarde focus op de klant kunnen wij u verzekeren van een optimale serviceverlening. Bij ons staat de klant centraal en streven wij naar langdurige relaties. Wij adviseren om uw bedrijfszekerheid te verhogen door een onderhoudscontract af te sluiten.

24 uur per dag, 7 dagen per week

Een storing aan uw installatie komt nooit gelegen. Het heeft een negatieve invloed op de kwaliteit van uw producten of de productiviteit van uw personeel en kan productieprocessen stagneren. Daarom is onze serviceafdeling 24/7 beschikbaar en inzetbaar. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan en kunnen vrijwel alle storingen in binnen- en buitenland op zeer korte termijn worden verholpen. Ook kunnen wij uw installatie online monitoren –  zo kan een storing al worden verholpen voordat processen worden verstoord. Meestal kunnen wij u op afstand al verder helpen: een flinke besparing in tijd en geld. Wanneer dit niet mogelijk is, zijn onze servicemonteurs vaak dezelfde dag nog op locatie.

Het belang van preventief onderhoud

Wanneer jaarlijks preventief onderhoud uitgevoerd wordt, kunnen de door ons gebouwde installaties decennialang optimaal functioneren. Preventief onderhoud en goede service zijn de sleutel tot operationele betrouwbaarheid. Zo voorkomt u niet alleen kosten voor storingen en procesoponthoud, maar maximaliseert u ook de (technische) levensduur en kwaliteit van producten. Zo zijn dure reparaties of zelfs vervanging niet snel nodig. Het is essentieel dat alle service en onderhoud uitsluitend worden uitgevoerd door hiertoe bevoegde personen om kwaliteit en professionaliteit te garanderen, en daarmee het rendement en bedrijfszekerheid te verhogen. De Laat is NVKL gecertificeerd. 

Meestal kunnen wij u op afstand verder helpen: een flinke besparing in tijd en geld. Als dit niet mogelijk is, zijn onze servicemonteurs vaak dezelfde dag nog op locatie.

Meer weten over service & onderhoud?

Neem contact op met onze expert Alexander!

* verplichte velden

Meer weten over onze projecten?