Terug naar projecten

Sligro – koel- en klimaattechniek

Voor de nieuwe bezorgservice van Sligro hebben wij op meerdere locaties in Nederland projecten mogen verzorgen. Zo zijn eind 2020 een grootse vriescel en gekoelde ruimtes van maar liefst 5600 m2 gerealiseerd in het gloednieuwe distributiecentrum in Vianen.

Bij Sligro is het van groot belang dat de temperaturen altijd gelijk blijven om zo de voedselkwaliteit te kunnen waarborgen. Zo is het in de gekoelde hallen ca. 3 graden Celsius en in de diepvrieshallen -18 graden Celsius. Overal is gebruik gemaakt van CO2 als koudemiddel, waardoor de volledige locatie 100% duurzaam is.

De energiekosten van het gehele pand, zowel magazijn als kantoor, blijven zeer laag vanwege de warmteterugwinning van de koelinstallaties. De warmte die vrijkomt uit de machines wordt via de machinekamer getransporteerd naar het verwarmingssysteem van het kantoor.

Met Sligro Food Group heeft De Laat Koudetechniek er wederom een zeer tevreden klant bij. Wij zijn een trotse partner van dit beursgenoteerde familiebedrijf en delen het vertrouwen in een mooie toekomst.

De energiekosten van het gehele pand, zowel magazijn als kantoor, blijven zeer laag vanwege de warmteterugwinning van de koelinstallaties. 

Meer weten over dit project?

Neem dan contact op met:

* verplichte velden