Terug naar projecten

Gemeente Zaltbommel – klimaattechniek

Koeltechniek is op allerlei plekken in de samenleving cruciaal. Niet alleen voor het koelen en rijpen van fruit is koudetechniek belangrijk, maar ook op plekken waar je het minder zou verwachten zijn wij aanwezig. Denk bijvoorbeeld aan ons project bij de Gemeente Zaltbommel en Maasdriel.

Hier hebben wij twee A++ energiezuinige koelingen in de serverruimte geïnstalleerd om te voorkomen dat servers oververhit raken en de (technische) operatie altijd door kan blijven lopen. Alle ruim 400 medewerkers maken gebruik van deze servers, waardoor het essentieel is dat deze te allen tijde beschikbaar blijven. De geplaatste koelers hebben een dubbel vermogen en zorgen zo voor een veilige temperatuur van ca. 18 graden Celsius in combinatie met de juiste luchtvochtigheid, zodat er geen risico is op oververhitting.

Ondanks de sterke werking van de koelers en het feit dat deze middenin het gemeentehuis van Zaltbommel zijn geplaatst, ervaren medewerkers absoluut geen geluidsoverlast vanwege de stille werking. Wij danken gemeente Zaltbommel voor het kiezen van een lokale partij voor deze bijzondere opdracht.

Hier zijn twee A++ energiezuinige koelingen in de serverruimte geïnstalleerd om te voorkomen dat servers oververhit raken en operatie te allen tijde door kan blijven lopen. 

Meer weten over dit project?

Neem dan contact op met:

* verplichte velden