Koeltechniek

Als specialist in (industriële) koeltechniek kennen wij geen grenzen op het gebied van koel- en vriesinstallaties. Door modulaire opbouw en individuele aanpak kunnen wij iedere wens realiseren: van distributiecentrum tot kleine koelcel, van bloemenkweker tot farmaceutische industrie.

Koeltechniek

Van groot tot klein, van eenvoudig tot complex: wij zijn gewend om klantspecifiek te denken en op maat te ontwerpen. Met bijna 60 jaar aan ervaring, gecombineerd met een modulaire opbouw en individuele aanpak, kunnen wij iedere koelinstallatie ontwerpen en installeren. Altijd kwalitatief hoogwaardig, energie-efficiënt en duurzaam.

Koploper in koudetechniek: dat is De Laat. Door onze hoogwaardige innovaties op het gebied van koudetechniek laten wij onze opdrachtgevers excelleren. Dat doen we door hen lage operationele kosten, een duurzame installatie, optimale kwaliteit van het eindproduct en een zorgeloze samenwerking te bieden. Bij ons staat de klant en diens product nog altijd écht centraal.

Waarom De Laat Koudetechnniek? 

Koeltechniek is overal en altijd in onze samenleving aanwezig. Vrijwel geen enkel product komt tot stand zonder toedoen van koeltechniek. Juist daarom nemen wij onze verantwoordelijkheid zeer serieus. Wij ontwikkelen, bouwen en innoveren onze koel- en vriesinstallaties volledig zelf. Zo waarborgen we de hoogste kwaliteit en de laagste total cost of ownership van iedere installatie. Industriële koeltechniek vraagt om een goed en doordacht ontwerp, een geschikte locatie en een sterk presterend systeem. Ook is iedere koelinstallatie uniek: daarom zorgen wij altijd voor optimaal maatwerk.

Total cost of ownership (TCO)

Wij bieden een unieke garantie: de laagste total cost of ownership (TCO). Dat betekent dat de totaalinvestering van iedere (koel)installatie geïnstalleerd door De Laat het laagst is. Met andere woorden: onze installaties renderen maximaal en belasten het milieu minimaal waardoor u de laagste operationele kosten ervaart. Dit kunnen wij realiseren door voortdurend verbeteringen op het gebied van energiezuinigheid en duurzaamheid door te voeren. De initiële investering ligt dan wellicht wat hoger dan bij onze concurrent, maar door operationele besparingen in energie en onderhoud worden deze meerkosten ruimschoots terugverdiend. Beloofd.

Industriële koeltechniek vraagt om een goed doordacht ontwerp, een geschikte locatie en een sterk presterend systeem. Wij zorgen altijd voor uniek maatwerk.

Meer weten over koeltechniek?

Neem contact op met onze expert Adriaan!

Adriaan van Beek

Adriaan van Beek

Algemeen directeur

adriaan@delaat.nl

* verplichte velden

Meer weten over projecten in de koeltechniek?