Klimaattechniek

Voor ons geldt: hoe complexer het klimaatsysteem, hoe interessanter. Zo kunnen onze airconditioning-systemen naast koelen ook verwarmen. Altijd in combinatie met het laagste energieverbruik en het minste geluid.

Klimaattechniek

Binnen onze afdeling klimaattechniek doen wij er alles aan om een binnenklimaat met een prettige woon-/werkomgeving te creëren. De definitie van klimaattechniek is dan ook ‘het uitoefenen van invloed op de binnenruimtes van een verblijf’. Die invloed is in veel gevallen in de vorm van temperatuur, luchtvochtigheid en de hoeveelheid en snelheid van verse lucht in de vorm van diverse typen airconditioning. 

Klimaatsystemen op kantoor

Kantoorgebouwen dienen het gehele jaar verwarmd of gekoeld te worden. Logisch dus dat de energiefactuur een belangrijke post kan worden aan het eind van het jaar. Een warmtepomp van De Laat is hiervoor de oplossing: deze is extreem zuinig en kan energiekosten zelfs halveren. Is het aan de ene kant van kantoor warm omdat de zon erop staat, maar aan de andere kant juist frisser, dan is een warmtepomp met meerdere afzonderlijke binnenunits ideaal. Daarnaast is de ideale kantoortemperatuur voor iedereen verschillend en afhankelijk van kleding, lichaamsbouw en activiteit. De beste manier om hiermee om te gaan is een wisselende kantoortemperatuur: een waarbij het klimaatsysteem meeloopt met de buitentemperatuur. Dit zorgt voor de hoogste productiviteit en is het meest gezond.

Airco advies en installatie voor particulieren

 Al onze airconditioners kunnen niet alleen koelen, maar ook milieuvriendelijk verwarmen. Wij werken hiervoor met gerenommeerde merken zoals Toshiba en Daikin. Vooraf aan installatie komen wij bij u op locatie om uw wensen en de situatie te bespreken. Onze systemen zijn onderscheidend in laag energieverbruik en geluidsarme uitvoeringen. Daarnaast bieden wij zelfs airconditioning aan die de lucht filteren van bacteriën, virussen en pollen. Zo kunt u op een gezonde en veilige manier genieten van een aangenaam klimaat!

Onze systemen zijn onderscheidend in laag energieverbruik en geluidsarme uitvoeringen. Ook bieden wij airconditioning aan die lucht filteren van bacteriën, virussen en pollen. 

Meer weten over klimaattechniek?

Neem contact op met onze expert Jamie!

Jamie van der Zouwen

Jamie van der Zouwen

Accountmanager klimaattechniek

jamie@delaat.nl

* verplichte velden