Onze monteurs werken aan de technische voorbereidingen voor de nieuwe koelinstallaties bij Fruity Line in Ochten. In ons magazijn wordt onder andere gewerkt aan de koelers, leidingwerk en op locatie is gestart met aanleggen van de vloerverwarming.

 

Fruity Line bestaat sinds 2008 en is inmiddels uitgegroeid tot marktleider in cold pressed dranken. Op de productielocatie in Ochten worden de gezondste sappen en smoothies gemaakt met de HIGH PRESSURE PASCALISATION (HPP) methode. Dit wil zeggen dat sappen tot 6000 bar langer houdbaar worden gemaakt en dat de voedingsstoffen, vitaminen en natuurlijke smaak van versgeperst behouden blijven. HPP is natuurlijk zonder toevoegingen. Dankzij deze methode is Fruity Line in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een innovatieve kwaliteitsleider met de hoogste standaarden in de Europese markt.

Fruity Line groeit en heeft om die reden behoefte aan een nieuw logistiek centrum in Ochten. Voor deze nieuwbouw levert De Laat Koudetechniek de koelinstallatie voor de productieruimte en klimaatinstallatie voor de kantoren.

We bieden hiermee een totaaloplossing voor de koeling, verwarming en ventilatie van het pand. In verband met de uitfasering van aardgas (energietransitie) wordt de volledige warmtebehoefte geleverd vanuit de koelinstallatie.

Daarnaast verzorgen wij klimatisering van de werkruimtes door middel van luchtbehandelingskasten.

 

Duurzaamheid, betrouwbaarheid en innovatie staan zowel bij Fruity Line als De Laat Koudetechniek hoog op de agenda en vormen de basis van onze samenwerking.

Adriaan van Beek

Adriaan van Beek

Algemeen directeur

adriaan@delaat.nl

* verplichte velden