De Laat Koudetechniek

De Laat Koudetechniek is bijna 60 jaar pionier in de koudetechniek. Opgericht door Jan de Laat, inmiddels alweer 35 jaar geleden overgenomen door Adriaan van Beek en Brigitte de Laat. We zijn uitgegroeid tot een moderne organisatie met ruim 30 medewerkers, maar zijn nog altijd hetzelfde hechte familiebedrijf waar we ooit mee zijn gestart. Vanuit ons kantoor in Ammerzoden voorzien wij dagelijks klanten van over de hele wereld in hun behoeftes rondom rijptechniek, klimaattechniek, en koeltechniek. Daarbij staan energiezuinige en kostenbesparende installaties altijd voorop.

De Laat Koudetechniek

 

Waar staan wij voor?

Sinds dag 1 ligt onze focus op innovatie en duurzaamheid. Door onze koel- en rijpinstallaties alsmaar energiezuiniger te ontwikkelen, kunnen onze klanten tot wel tonnen per jaar besparen. Wij verlagen de operationele kosten voor de processen van onze klanten door met onze installaties zowel energieverbruik als onderhoudskosten te minimaliseren.

Wij zijn expert in het ontwerpen, installeren en onderhouden van rijp- koel- en klimaatinstallaties. Onze innovatieve en gepatenteerde rijptechnieken zorgen voor de meest homogene rijping en tot wel 45% lagere energiekosten ten opzichte van concurrerende systemen. Als specialist in de (industriële) koeltechniek kennen wij geen grenzen – door modulaire opbouw en een individuele aanpak kunnen wij iedere wens realiseren. Tot slot hebben wij expertise in de klimaattechniek. Onze klimaatsystemen kunnen naast milieuvriendelijk verkoelen ook verwarmen. Altijd in combinatie met het laagste energieverbruik en het minste geluid.

Net als 55 jaar geleden geeft een klant die meer dan tevreden is ons pas voldoening: wij doen er dan ook alles aan om dit te bereiken. Dit doen wij, dag in dag uit, door te zorgen voor service, kwaliteit, en innovatie van het allerhoogste niveau op het gebied van koudetechniek.

NVKL - Branchevereniging Luchtbehandeling & Koudetechniek

Onze missie

Als innovatief bedrijf adviseren wij wereldwijd onze klanten en vertalen wij hun specifieke eisen op het gebied van rijp- en conditioneringsprocessen naar efficiënte en duurzame koeltechnische oplossingen. Daarbij bieden wij onze medewerkers een werkomgeving waarin zij voldoening halen uit hun werk, zich kunnen ontplooien, samenwerken en op duurzame wijze een inkomen kunnen genereren. De continuïteit van de installaties wordt gewaarborgd door onze 24/7 beschikbare service afdeling.

Onze visie

Wij dragen bij aan het verkleinen van de voetafdruk op de aarde door het leveren van kwalitatief hoogwaardige, energie efficiënte en duurzame installaties op basis van natuurlijke koudemiddelen. Hiermee dragen wij bij aan het eetbaar maken en houden van voedsel én het koelen en verwarmen van industriële ruimtes. Wij verlagen de operationele kosten voor de processen van onze klanten door met onze installaties het energiegebruik en onderhoud te minimaliseren.

Onze kernwaarden

  • Vertrouwen
  • Integriteit
  • Verantwoordelijkheid
  • Kwaliteit

Certificeringen

  • NVKL-erkend installateur, hét kwaliteitslabel dat een goed resultaat garandeert
  • Zowel ons personeel als organisatie is in het bezit van de F-gassen certificering
  • Al onze technici zijn in het bezit van een VCA-certificaat
  • Wij voldoen aan de Europese normen EN-378, PGS 13 en PED

Een carrière bij De Laat staat voor afwisseling, uitdaging en autonomie. Sluit jij je bij ons aan?

Ook werken bij De Laat?

Aangesproken door ons verhaal? Sluit je dan aan bij De Laat. Ontwikkel jezelf, ga de uitdaging aan en maak je ambities waar!

 

Bekijk vacatures

* verplichte velden