Wij zijn De Laat Koudetechniek, een innovatief familiebedrijf dat al decennialang wereldwijd bekend staat als dé specialist op het gebied van duurzaam rijpen, koelen en vriezen. Van Australië tot aan de supermarkt om de hoek – met onze expertise staan we overal paraat vanuit ons kantoor in Ammerzoden, Gelderland. Energiezuinige en kostenbesparende installaties staan voor ons al ruim 55 jaar voorop.

Werken bij De Laat Koudetechniek

De koudetechniek is supercool, letterlijk én figuurlijk. Uitdaging, afwisseling en autonomie: daar draait de koudetechniek om. Een onderdeel van de techniek dat vernieuwend is, in alle aspecten van de samenleving aanwezig is, en je dan ook altijd baangarantie biedt. Daarnaast biedt De Laat je een uitstekend salaris, volop trainings- en ontwikkelmogelijkheden, een informele en inspirerende werksfeer, en een professionele werkplek.

Meer over werken bij de Laat

Wij ontzorgen van ontwerp tot installatie en van industriële koelinstallaties tot airco’s. Altijd met een optimaal resultaat én met zorg voor het milieu.

 

 

 

Onze projecten

Onze kennisbank

Wij hebben een De Laat-kennisbank! Wij noemen hem ook wel de ‘coolste wikipedia’. Hier delen wij alles over koudetechniek. Hoe het orkaanseizoen het rijpingsproces van bananen beïnvloed, hoe je een rijpinstallatie het beste kan reinigen, maar ook hoe een koelcel nu precies werkt. 

Naar de kennisbank

Wie zijn wij?

De Laat Koudetechniek is al bijna 60 jaar een hecht familiebedrijf. Met onze eigen accountmanagers, engineers, projectleiders en monteurs houden wij de regie over ieder project. Benieuwd wie er allemaal bij ons werken en wie u aan de telefoon kunt krijgen? Neem eens een kijkje op onze teampagina!

Team De Laat