Warmtepompen

Warmtepompen voor een nieuwbouwproject, bestaande woningen of kantoorpand? Met onze ervaring in warmtepompen werken we graag met u samen naar de beste oplossing om duurzaam te verwarmen én potentieel te koelen.

Warmtepompen

Binnen onze afdeling voor warmtepompen werken wij aan projecten variërend van één kantoorpand tot en met volledige woonwijken als onderaannemer in de nieuwbouw – en alles daar tussenin. Ongeacht de grootte van de opdracht, ons doel en uitgangspunt blijft altijd hetzelfde. Wij streven namelijk naar efficiëntie, expertise, ontzorging en uiteraard duurzaamheid.

Altijd een passende oplossing

Iedere opdracht is anders, zo ook de oplossing die daar bij komt kijken. Vooraf maken wij dan ook altijd een doordacht plan voor de warmtepompen en de installatie. In samenwerking met onze leveranciers Toshiba en Daikin kunnen wij moderne energiezuinige systemen aanbieden welke passend zijn aan uw wensen en situatie. Zodra dé passende oplossing is uitgewerkt zal een team van gespecialiseerde en ervaren monteurs het systeem voor de warmtepomp installeren en in werking stellen. Ook hebben wij ruime ervaring met andere merken. U kunt ons dan ook voor projecten buiten Toshiba en Daikin kunt benaderen.

Industriële warmtepompen 

Energiebalans en duurzaamheid, daar draait het om bij industriële warmtepompen. Hierbij wordt het binnenklimaat in samenspel met verschillende ruimtes en machines geregeld voor product, personeel en machines. Daarbij wordt ook optimaal aandacht besteed aan de luchtkwaliteit. Denk hierbij aan CO2, zuurstof, vochtgehalte en luchtstroming. Bij industriële warmtepompen wordt er slim gebruikgemaakt van koudeopwekking en het hergebruiken van de warmte in bijvoorbeeld processen of gebouwen.

Ongeacht de grootte van de opdracht, ons doel en uitgangspunt blijft altijd hetzelfde. Wij streven namelijk naar efficiëntie, expertise, ontzorging en uiteraard duurzaamheid.

Meer weten over klimaattechniek?

Neem contact op met onze expert Jamie!

Jamie van der Zouwen

Jamie van der Zouwen

Accountmanager klimaattechniek

jamie@delaat.nl

* verplichte velden