Wat wordt bedoeld met de laagste total cost of ownership?

Wat wordt bedoeld met de laagste total cost of ownership?

Bij De Laat Koudetechniek bieden wij een unieke garantie: de laagste total cost of ownership. Dat betekent dat iedere koel-, rijp- of klimaatinstallatie geïnstalleerd door De Laat, de laagste totaalinvestering inhoudt gedurende de volledige levensduur van de installatie. Met andere woorden: onze installaties benutten restwarmte optimaal, renderen maximaal, en belasten het milieu zo min mogelijk, waardoor u de laagste operationele kosten ervaart. Dit kunnen wij realiseren door continue innovaties op het gebied van energiezuinigheid en duurzaamheid. De initiële investering ligt dan wellicht wat hoger dan bij onze concurrent, maar door operationele besparingen in energie- en onderhoudskosten worden deze meerkosten ruimschoots terugverdiend. Beloofd.

Lagere energiekosten

Doordat onze installaties gebruik maken van natuurlijke koudemiddelen en de meest innovatieve technieken, kunnen we uw energierekening met tot wel tonnen per jaar omlaag brengen. Hoe duurzamer de installatie, des te lager de energiekosten. Een duurzaam gerealiseerd binnenklimaat dus. Hoe we dat exact realiseren is maatwerk en een combinatie van verschillende factoren, zoals de condensordrukregeling, energieprestatiemonitoring, en de opzet van de installatie. Wij maken altijd de beste afweging tussen aanvangsinvestering en terugverdientijd: zo geniet u van uw duurzame installatie zonder dat deze om extra investeringen vraagt.

Lagere onderhoudskosten

Installaties van De Laat behoeven zeer weinig onderhoud. Al tijdens de ontwerpfase onderzoeken we hoe het energieverbruik kan worden verlaagd, gaan we op zoek naar de meest efficiënte condensoren, en meest geavanceerde computerbesturingen. Door in de nieuwste technieken overal rekening mee te houden én door onze preventieve onderhoudsservice – wij kunnen op afstand meekijken in uw installatie en zo storingen voorkomen – zullen geen grote reparaties nodig zijn. Zo kan uw installatie tientallen jaren mee en komt u nooit voor vervelende verrassingen te staan.

Meer weten?

Adriaan van Beek

Adriaan van Beek

Algemeen directeur

adriaan@delaat.nl

* verplichte velden